NL FR

Nieuws

Het grootste festival van chocolade sculpturen ter wereld in de kleinste stad ter wereld! Kom binnen in deze lekkere droomwereld en ontdek prachtige sculpturen in chocola in ware junglesfeer!

Seven - Préventes disponibles sur Weezevent

PRE-SALES PROMO

Februari 22, 2018 (tickets)

De Promo gaat door! En zal ook niet meer te stoppen zijn! Koop één inkomticket online en krijg er gratis één bovenop, kortom, je betaald de helft voor je bestelling dankzij de promo-code CHOCO. Boek snel via deze link www.weezevent.com/chocopalace . Bezoek het eerste Festival van de Chocolade Sculpturen ter wereld te Durbuy ! 🍫🍫🍫Elke dag geopend van 11u tot 19u tot en met 02 April ’18! 🍫🍫🍫

Seven - Préventes disponibles sur Weezevent

VALENTIJNSPROMO

Februari 14, 2018 (tickets)

Cupido op zijn lekkerst! Champagnecoupes met chocolade, pralines en lekkernijen van alle soorten, voor dit Valentijns weekend. Verwen je partner en jezelf en stap in deze chocoladejungle en proef onze specialiteiten; en dit aan halve prijs! Voor dit uitzonderlijk weekend, ook een uitzonderlijk aanbod : 1 ticket kopen = 1 ticket gratis erbovenop! Boek snel via deze link www.weezevent.com/chocopalace .

Seven - One Night Club

GENIET VAN HET LEKKERSTE LANCERINGSWEEKEND !

Februari 08, 2018

Gisteren opende het festival Chocopalace zijn deuren op het Boudewijnplein. Je kan er een vijftigtal chocoladesculpturen ontdekken, aan workshops deelnemen en proeverijen meebeleven. Alle mogelijke dieren zijn er! In chocolade verzameld op het Koning Boudewijn Plein in hartje Durbuy, de kleinste stad van het land. De chocolade sculpturen, in alle mogelijke maten, zijn er te bewonderen tot en met 02 april 2018. Welkom!

Concept

Het eerste Wereldfestival van chocoladesculpturen in het centrum van Durbuy wordt u aangeboden door Vivacité, Belcolade en PLG. Een unieke en gastvrije plek voor deze eerste chocolade-editie. Kom een kijkje nemen van 9 februari tot 2 april 2018 in deze wereld van dromen en magie! Ontdek de talrijke chocoladesculpturen, volledig handgemaakt door meer dan 20 ambachtelijke specialisten, kunstenaars als het ware, uit heel de wereld

Het thema dit jaar is: de Jungle. Olifanten, apen, leeuwen; allemaal in chocolade in een droomomgeving waar fonteinen en chocoladestromen zich vermengen.

Boek uw tickets online, geniet van de beste prijs en win tijd aan de inkom. Onze gastheren zorgen onmiddellijk voor u bij aankomst! Het festival zal ook meer dan 10 chocolade-exposanten uit België, Frankrijk of Luxemburg ontvangen. Veel proefgelegenheden en Chocobar voor iedereen! Dit festival is ook een unieke gelegenheid om wijn, bier en zelfs chocolademousse te proeven!

Een ideaal familie-uitje. De bezoektijd van het tentoonstellingsgedeelte is 30 minuten. Het festival is van maandag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Doe mee aan het Facebook-evenement ; we zijn al met bijna 11.000!

ChocoPalace - Sculpture en cours

Programma

Chocolade parcours, expositie, chocolade Bar en nog talrijke andere lekkere verrassingen!
Het festival is van maandag tot en met zondag open van 11u tot 19u.

ChocoPalace - Exposition

Expositie

Ongeveer 30 minuten

start een echte reis die je meeneemt recht door het hart van de jungle! Apen, krokodillen, zebra's, papegaaien en zelfs een olifant van wel 3 meter hoog! Durf jij de chocoladerivier over te steken om de grote fontein te bereiken waar het bruine goud doorheen stroomt? Een sensationele tentoonstelling, een wereldprimeur ontdekken op uw eigen tempo.

ChocoPalace - Exposants

Exposanten

Rustig ontdekken, rustig winkelen.

Elke week wachten een dozijn exposanten u op aan het einde van de chocoladereis. Er zijn gastronomische proeverijen; u kan er genieten van echte Belgische chocolaatjes, lekkere wafels en heerlijke churros, bieren, wijnen en gedistilleerde dranken van de bekendste merken. Ga naar je mand en verwen uzelf!

ChocoPalace - ChocoBar

ChocoBar

Tijd om je batterijen op te laden

Noodzaak om wat energie terug te winnen na deze geweldige expeditie? Neem even de tijd om te genieten van een warm drankje of een kommetje chocolademousse. Natuurlijk zal er voor elk wat wils zijn, jong en oud. Neem tijdens je zoete pauze deel aan begeleide culinaire workshops.

Aanpak

Kaartjes in de voorverkoop : -50% online met de promo code CHOCO.

-50% korting via online ticketing

Voorverkoop volwassenen

12€/ticket
 • Snelle toegang tot Chocopalace

 • -50% korting online met de promo code CHOCO. (6€/ticket)

Voorverkoop kinderen (3 tot 12 jaar)

8€/ticket
 • Snelle toegang tot Chocopalace

 • -50% korting online met de promo code CHOCO. (4€/ticket)

Baby-voorverkoop (tot 3 jaar oud)

FREE
 • Snelle toegang tot Chocopalace
 • Niet nodig om te boeken

ter plaatse & speciale tarieven

Beschikbaar bij de ingang van het evenement

volwassenen
(13 à 64 jaaren)

10€/ticket
 • Normaal bestand bij het kassa

kinderen
(3 à 12 jaaren)

6€/ticket
 • Normaal bestand bij het kassa

Baby
(- de 3 jaaren)

0€/ticket
 • Normaal bestand bij het kassa

volwassenen
(65 jaaren en +)

8€/ticket
 • Normaal bestand bij het kassa

écoles
(min. 10 p.)

5€/ticket
 • Réservatie per e-mail of telefoon

Groupen
(min. 10 p.)

-2€/ticket
 • Korting toegepast op de kassa

Réservatie

Ga nu naar de online winkel.

Fysieke pre-sales plaatsen zullen ook worden opgericht op 8 januari 2018 (met name bij het VVV-kantoor van Durbuy).

ChocoPalace - Merci à nos sponsors

Neem contact met ons op

Een vraag ? Eventuele suggesties ? Schrijf ons !