Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

PROGRAMMA

Chocolade parcours, expositie, chocolade Bar en nog talrijke andere lekkere verrassingen!

EXPOSITIE

start een echte reis die je meeneemt recht door het hart van de jungle! Apen, krokodillen, zebra's, papegaaien en zelfs een olifant van wel 3 meter hoog! Bereikt u de grote fontein waar het bruine goud stroomt? Een sensationele tentoonstelling, een wereldprimeur ontdekken op uw eigen tempo.

EXPOSANTEN

Elke week wachten een dozijn exposanten u op aan het einde van de chocoladereis. Er zijn gastronomische proeverijen; u kan er genieten van echte Belgische chocolaatjes, lekkere wafels en heerlijke churros, bieren, wijnen en gedistilleerde dranken van de bekendste merken. Ga naar je mand en verwen uzelf!

CHOCOBAR

Noodzaak om wat energie terug te winnen na deze geweldige expeditie? Neem even de tijd om te genieten van een warm drankje of een kommetje chocolademousse. Natuurlijk zal er voor elk wat wils zijn, jong en oud. Neem tijdens je zoete pauze deel aan begeleide culinaire workshops.

Chocolate in a bottle

CHOCOPALACE

Chocolate in a bottle

We hebben het beste van twee werelden samengevoegd: Belgische chocolade en Franse wijn. Als gevolg hiervan is een uniek product ontwikkeld. Het is een sprankelende en gastronomische witte wijn uit het zuiden van Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten, cacao en hazelnoten volgens de Champagne-methode. Deze unieke creatie wordt "Chocolade in een fles" genoemd. (zonder aroma of kunstmatige kleur)


CHOCOPALACE

ORGANISATIE & CONTACT

Organisatie : IMAGINE SPRL

Phone

+352 26 95 71 87

Addres

IMAGINE AGENCY
Place des Guillemins 2
4000 - Luik

SPONSORS


Wil je een van onze partners zijn? Neem contact met ons op!
We zullen het leuk maken om u ons sponsorbestand toe te sturen